Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
Dostum şimdi sordum tekrar. Betclub etkinliklere katılma sen. Ekleme yapılmayacakmış sana bundan sonrakilerde. Firma bu yönde bilgi verdi.frebeti kullandıkdan hemen sonra yatırım yapdım ama son işlem etlinlik diyorsunuz ?
Ekli dosyayı görüntüle 12814
firmaya söyle reis benim üyeliimi iptal edsinler insan dışlıyolarsaDostum şimdi sordum tekrar. Betclub etkinliklere katılma sen. Ekleme yapılmayacakmış sana bundan sonrakilerde. Firma bu yönde bilgi verdi.
O tarz işlere ben karışamam dostum. Sen firma ile görüş istersen üyeliğini iptal etmek vs. için.firmaya söyle reis benim üyeliimi iptal edsinler insan dışlıyolarsa
saol abiO tarz işlere ben karışamam dostum. Sen firma ile görüş istersen üyeliğini iptal etmek vs. için.
En son 30 yatırıp kaybettim adminim son etkinlik bonusunu aldıktan sonra, sorun yok ama şimdiye kadar hep eklediler hiç sorun yaşamadım betclubtaAlihan4141 son işlem etkinlik
Burak6778 son işlem etkinlik
Ozelrecep son işlem etkinlik
dostum ufak yatırımlar devamlı olursa sorun çıkıyor. bu sefer sadece bu yarışma bonus ödül için yatırır gibi oluyorsuuz.En son 30 yatırıp kaybettim adminim son etkinlik bonusunu aldıktan sonra, sorun yok ama şimdiye kadar hep eklediler hiç sorun yaşamadım betclubta
Haklısın adminim büro şartları değiştirirse haber et bize, biz oyuncuyuz kupon yapar tahmin etkinliği olursa katılırız adminimdostum ufak yatırımlar devamlı olursa sorun çıkıyor. bu sefer sadece bu yarışma bonus ödül için yatırır gibi oluyorsuuz.