- 12 Tem 2020
- 14,449
- 5,348
- 113
bakıyorum tekrar dostum@Alper Burası sonuçlanacak mı?
Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
bakıyorum tekrar dostum@Alper Burası sonuçlanacak mı?
Bekliyorum.bakıyorum tekrar dostum
canlıya bağlan başkan. buradan geldiğini söyle. hakkın varsa eklerler.Bekliyorum.
Oğuzkağan Bey maalesef kullanıcı adınız bulunmadığınızdan dolayı yardımcı olamıyoruz.canlıya bağlan başkan. buradan geldiğini söyle. hakkın varsa eklerler.
Hocam ben ilettim k.adını. Tekrar iletip bilgi vericem sana.Oğuzkağan Bey maalesef kullanıcı adınız bulunmadığınızdan dolayı yardımcı olamıyoruz.
Oğuzkağan Bey , kontrol sağladığımda KAZANANLAR listesinde kullanıcı adınız bulunmamaktadır.
İlgili form temsilciniz ile irtibata geçerek konu adına bilgi alabilirsiniz.
Tabii iletebilirsiniz , kullanıcı adınızı iletmeleri durumunda sizlerede eklenecektir Oğuzkağan Bey.
İlgili form müşteri temsilciniz ile irtibata geçerek durumu izah edebilirsiniz. Onlar bizlere kazananlar listesi iletiyor. Bizlerde ilgili listede bulunan kullanıcılara ekleme sağlıyoruz.
Bunlar cevaplar.Daha kullanıcı adını iletmemişsin.Sadece ben bildim zaten.
hocam senin son işlemin etkinlikmiş ve yarışma kurallarına uygun olmadığın için ekleme olmayacak.Oğuzkağan Bey maalesef kullanıcı adınız bulunmadığınızdan dolayı yardımcı olamıyoruz.
Oğuzkağan Bey , kontrol sağladığımda KAZANANLAR listesinde kullanıcı adınız bulunmamaktadır.
İlgili form temsilciniz ile irtibata geçerek konu adına bilgi alabilirsiniz.
Tabii iletebilirsiniz , kullanıcı adınızı iletmeleri durumunda sizlerede eklenecektir Oğuzkağan Bey.
İlgili form müşteri temsilciniz ile irtibata geçerek durumu izah edebilirsiniz. Onlar bizlere kazananlar listesi iletiyor. Bizlerde ilgili listede bulunan kullanıcılara ekleme sağlıyoruz.
Bunlar cevaplar.Daha kullanıcı adını iletmemişsin.Sadece ben bildim zaten.
Üyelik tamamlanmayanlara eklenmiyor. Üyelik onaylmanız lazım. Canlıya bağlanıp onaylat başkan.Bana da eklemediler
Yeni üyeyim son işlem bonus falan değil ama bilemem yani sağlık olsun gerek kalmadı eklenmesine