Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
düşünmen yeter ama emery ibnesi maça hamle yapmadı yapsa 3.5 bile olurduSağlık olsun sıkmayın canınızı.
@Agasar61 başkan sen konuya ilk katılımdan itibaren en çok katkı veren 5 kişiyi seç. Özelden iletişim kur papara iste ve bana 5 kişi papara ilet. Kupon yattı ama emeklere karşılık 5 kişiye 20 şer tl papara atıcam. İster bu konudan ister özelden hallet bana en son 5 kişi papara ilet liste olarak özelden dm ile.
Eyvallah reis kral bir isSağlık olsun sıkmayın canınızı.
@Agasar61 başkan sen konuya ilk katılımdan itibaren en çok katkı veren 5 kişiyi seç. Özelden iletişim kur papara iste ve bana 5 kişi papara ilet. Kupon yattı ama emeklere karşılık 5 kişiye 20 şer tl papara atıcam. İster bu konudan ister özelden hallet bana en son 5 kişi papara ilet liste olarak özelden dm ile.
suç villada yüklenemiyo bile kaleciye dönüp duruyolardüşünmen yeter ama emery ibnesi maça hamle yapmadı yapsa 3.5 bile olurdu
Eyvallah sağolSağlık olsun sıkmayın canınızı.