Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
Paramı gönderin kardeşim ne demek? Banamı diyorsun sen?paramı gönderin kardeşim
gönderirsin paramı sitemizde oynamanız uygun görülmemiştir dersin . kazanınca risk birimi kararı deyip para ödememek nedir
Boş ver kardeşim sende sağlam yerde oyna kaybeden site onlar böyle çok müşteri kaybeder sen yine kazanırsın ya paran 10 bin 20 bin lira olsaydı silselerdi ne olacaktı daha kötü üzülürdünparamı gönderin kardeşim
gönderirsin paramı sitemizde oynamanız uygun görülmemiştir dersin . kazanınca risk birimi kararı deyip para ödememek nedir
Hocam sonuç ne olucak diye bir şey yok. Firma bana sana ne söylediyse aynısı söyledi. Benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok maalesef. Ben forum olarak üyeler ile firmaları buluştururum. Yatırım yapmak veya site tercihi size kalmış. Sonuçta parayı firmaya yatırıyorsun ve çekince kendine alıyorsun. Ben sadece firmalar ile üyeleri buluşturuyorum. Ben bilemem üye çarpraz mı yapmış yapmamış. Firmalar ile sizin aranızdaki olay bu. Ben forum oalrak açtığın şikayete izin veririm ve silmedim silmem. Ama sen beni sorumlu tutuyorsan öyle bir hakkın yok bu olay için.@Alper ne olacak sonuc nedir ?
Dostum sen canın sıkıldıkça konuyu hortlatmak için geliyorsun sanırım. Konuyu kilitliyorum gerekli açıklamayı yaptım konuya.en son açılan 2 bilet etkinliğide yarıda kaldı sadece bilet ten belki extra şans yakalarız yatırımı batırırsak telafi olur diye tabiri caizse merdiven altı sitelere sırf foruma sponsor diye yatırım yapuyoruz 2 dir hem paramıza çöküyor hemde bilet etkinlikleri sonuclanmıyor mağdur biziz