Son işlem yatırım bonus değil ama sağlık olsunUnutulmadı. Son işlemin sosyal medya bonusuymuş o yüzden ekleme yapılmadı sana dostum.
Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
Son işlem yatırım bonus değil ama sağlık olsunUnutulmadı. Son işlemin sosyal medya bonusuymuş o yüzden ekleme yapılmadı sana dostum.
Hocam eminsen kt ettirim tekrar. Bazen yanlış olabiliyor. Bak geçmişinden eğer eminsen hata varsa düzelttiririm. Ama beni boşuna zan altında bırakma bilerek yoksa birdaha foruma sokmam seni.Son işlem yatırım bonus değil ama sağlık olsun
Baktım başkan yatırım son işlemHocam eminsen kt ettirim tekrar. Bazen yanlış olabiliyor. Bak geçmişinden eğer eminsen hata varsa düzelttiririm. Ama beni boşuna zan altında bırakma bilerek yoksa birdaha foruma sokmam seni.
Tamamdır başkanTamam biraz beklermisin.
Biliyorum başkan sorun yok diğer etkinlikte bekleriz artık şimdi bir tek ben için uğraşmayalım sorun yokDostum yazdım ama hala cevap bekliyorum firmadan. Bu işler benlik değil. Ben yarışma kazanan vs iletirim firma bana cevap verir bende konuya eklerim. Seni tekrar sordum incelenicek dönüş bekliyorum.
Eklendi dostum. Kusura bakma tekrar benlik bir olay değildi. Bol şanslar.Biliyorum başkan sorun yok diğer etkinlikte bekleriz artık şimdi bir tek ben için uğraşmayalım sorun yok
Estağfurullah tabiki sen bildiriyorsuj sonuçta eyvallah çok sağolEklendi dostum. Kusura bakma tekrar benlik bir olay değildi. Bol şanslar.