- 12 Tem 2020
- 14,449
- 5,348
- 113
Dostum ekleme sağlanmış sana. Bana verilen bilgi bu yönde şu an.Admin dalga geçer gibi WhatsApp hattına yaz diyolar. Ne alaka 25 freespin alt tarafı. Lütfen bakar mısn
Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
Dostum ekleme sağlanmış sana. Bana verilen bilgi bu yönde şu an.Admin dalga geçer gibi WhatsApp hattına yaz diyolar. Ne alaka 25 freespin alt tarafı. Lütfen bakar mısn
Yok admin WhatsApp a yazdım. Ekledim şimdi dedi yine yok. Dalga geçiyor resmenDostum ekleme sağlanmış sana. Bana verilen bilgi bu yönde şu an.
Dostum firma sana yardımcı olmaya çalışmış ama sen saygısızlık yapıyorsun. Sana izah ettim firmada ilgileniyor seninle. Senin şifrenle ne yapabilir onu anlamadım neden sahtekar diyorsun firmaya?Admin bakar mısın şifremi istiyo senin büron
Resmen sahtekar bunlar Ekli dosyayı görüntüle 125
Dostum sen bu şekilde yazıp çizersen sana kimse yardımcı olmaz. 1 saattir senin için firma ile görüşüyorum ve firmada seninle ilgilenip sorunu çözmeye çalışıyor. Kimse sahtekar filan değil ve kimse kimsenin avukatlığını yapmıyor.Admin hiçbi büro müşteriden şifre isteyip hesabına girip sorun çözmeye çalışmaz. Bunu sende çok iyi biliyorsun. Şeytanın avukatlığını yapmaya devam etmek yerine mağdur olandan yana olmalısın