Yanlış anlama ama bonushood3.com da 3 yıldır. Aktifim saçma sapan deyil sponsor olduğu yavsak site paraya el koydusalak saçma forumun salak saçma sponsoru olur. sonrada sağda solda ağlarsınız. boş işler bunlar![]()
Zaman Kaybetmeden Hemen Ücretsiz Üye Ol!
Yanlış anlama ama bonushood3.com da 3 yıldır. Aktifim saçma sapan deyil sponsor olduğu yavsak site paraya el koydusalak saçma forumun salak saçma sponsoru olur. sonrada sağda solda ağlarsınız. boş işler bunlar![]()
Hocam o dediğin forumu bilmiyorum ama sen o forumun adamımısın ben anlamadım? madem sponsor olduğu forum var firmanın o zaman neden o forum yardım etmiyor?Arkadaşlar linke tıklayın sizde destek verin işte 200 kişi RT yapıldığında onlar ödemeyi yapıyor o kişi dağıtım yapacak geldiği anda
Admin yanlış anlama onlarda yavsaklasdi sonunda sponsor olan sitelerin sorunlarını gidermesi gereken forumudur bunlarda o arkadaşı engellemiş dalavere anlicagin benim burda maksatim forum ismini paylaşmak deyil sadece bilsinler bu siteye yatırım yapilmicagini. Ve destek istedim sadece RT yapsimlarHocam o dediğin forumu bilmiyorum ama sen o forumun adamımısın ben anlamadım? madem sponsor olduğu forum var firmanın o zaman neden o forum yardım etmiyor?